"Χιονισμένη πόλη...κατάλευκη Έδεσσα"

περιοχή Καταρρακτών











Σχόλια

  1. Eδεσσαία πολίτης, φίλη του blog2/2/12 22:27

    Έδεσσα κατάλευκη, Έδεσσα πανέμορφη……… Οι Εδεσσαίοι αγαπούν το χιόνι, το έμαθαν από μικροί. Άλλοι ρομαντικοί περιπατητές, άλλοι ερασιτέχνες φωτογράφοι, άλλοι για τα καθημερινά ψώνια…. κυκλοφορούσαν ανέκαθεν με αρκετή εμπιστοσύνη πάνω στο χιόνι! Αυτό όμως που ζήσαμε σήμερα δεν το έχουμε ξαναζήσει!
    Η πλήρης ανοργανωσιά του Δήμου άφησε τους πολίτες ανυπεράσπιστους να πέφτουν άλλος εδώ κι άλλος εκεί. Τα αυτοκίνητα στο έλεος του ολισθηρού οδοστρώματος, να στοιχηματίζεις αν θα πέσουν στο δεξί ή αριστερό πεζοδρόμιο?
    Μήπως πρέπει να ενημερώσει κάποιος τη Δημοτική Αρχή ότι σε αυτές τις περιπτώσεις ρίχνουν αλάτι, περνάνε μηχανήματα και καθαρίζουν τουλάχιστον τις κεντρικές αρτηρίες?
    Τι να πούμε για το Δήμαρχο κυκλοφορούσε με κείνο το ανεκδιήγητο χαμόγελο, κι έκανε ως συνήθως consommation ….λίγο έλειψε να σωριαστεί στο πεζοδρόμιο και η Πρόεδρος της ΔΕΥΑ και να ήταν μόνο αυτά??? Έλειπε η κάμερα για να απαθανατίσουμε τις στιγμές… Τραγελαφικό? Όχι! Τραγικό και επικίνδυνο!!!
    Ως πότε ο κόσμος θα ανέχεται αυτήν την υπεροπτική συμπεριφορά και τη λαϊκίστικη παρουσία τους??? Επιτέλους οι Εδεσσαίοι έχουν και κρίση και μυαλό……. Αρκετή ανοχή δείξαμε, αρκετά γελάσαμε μαζί τους, καιρός να σοβαρευτούμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/2/12 13:18

    ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΟΥ ΩΣ ΦΟΝΤΟ ΣΕ ΦΙΓΟΥΡΕΣ...ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΕΣ...ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΣΚΟΠΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΥΝ..,
    ΜΑΤΑΙΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΤΟ ΣΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ...ΤΗΣ ΑΝΟΧΗΣ ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/2/12 16:43

    Καλησπέρα,
    Είμαι λάτρης της πόλης μας και του χιονιού, όταν είδα τον τίτλο σας ενθουσιάστηκα. Βλέποντας τις φωτογραφίες διάβασα και τα σχόλια των αναγνωστών σας.
    Θα σας γράψω λοιπόν, τη χθεσινή δική μου εμπειρία. Βγήκα να περπατήσω και να θαυμάσω τις ομορφιές μας. Στην πλατεία Ελευθερίας με σταματά ένα διερχόμενο αυτοκίνητο, να με ρωτήσουν που βρίσκεται το αστυνομικό τμήμα. Προσπαθώ λοιπόν να τους εξηγήσω ότι πρέπει να πάρουν τη στροφή κλπ. Διερχόμενος ένας ηλικιωμένος κύριος σταματά και λέει στον οδηγό «στρίψτε από δω και μετά το δεύτερο στενό προς τα πάνω». Ο δρόμος που τους υπέδειξε ήταν ο πεζόδρομος. Ο οδηγός χωρίς δεύτερη κουβέντα στρίβει μέσα στον πεζόδρομο.
    Έχουμε γύρω στα 25 άτομα δημοτική αστυνομία, ας μας πουν γιατί ακριβώς τους πληρώνουμε. Η δική μου λογική λέει ότι σε τέτοιες περιπτώσεις θα έπρεπε να διευκολύνουν την κυκλοφορία.
    Η κατάσταση της πόλης με τα χιόνια σε κακό χάλι (το αλάτι μάλλον είναι ακριβό). Ένα χάος να κυριαρχεί παντού. Η δημοτική αρχή τις καθιερωμένες βόλτες για δημόσιες σχέσεις. Και δυστυχώς ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα ακόμη.

    Το blog σας καταπληκτικό. Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/2/12 21:08

    TO BLOG ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ.ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΟΜΟΡΦΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/2/12 15:47

    Μετά απο ένα χρόνο μαυρίλας επιτέλους μια ... άσπρη μέρα στην Έδεσσα! Ελπίζω στο λεύκωμα 100 χρόνια ελεύθερη Έδεσσα που ετοιμάζει ο πρόεδρος της εθνοπατριωτικής επιτροπής να συμπεριλάβει και λίγο απο το φυσικό περιβάλλον της Έδεσσας και μην περιοριστεί στο φ(ασιστ)ικό!Επανάσταση χρειαζόμαστε και νέο σύνταγμα. Ολες οι κοπριές που κυβερνάνε τα τελευταία 100 χρόνια αυτό το Αθηνοκεντρικό κράτος και οι τοπικοί τους δούλοι ας πάνε στο .... Νέο σύνταγμα, νέοι πολιτικοί για μια νέα Ελλάδα, τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου